E JASHTËZAKONSHME: Edhe ky operacion ndodhi në Kosovë

Një operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni. është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur vetëm 19 minuta. Me poshte keni prononcimin e mjekeve.