Oani 11 muajsh u nis për kurim / Një lutje për këtë vogëlush që po lufton për jetën!

Brenda pak ditëve, dhe vetëm falë ndihmës së shqiptarëve zemërmirë, “Shqiptarët për Shqiptarët” e “Firdeus” arritën t’i përgjigjen lutjeve të një nëne.

Djali i saj Oani, që ende nuk ka bërë 1 vjeç, u nis për kurim drejt Italisë.

I intubuar prej 20 ditësh, Oani lufton me kohën dhe vdekjen. Tashmë beteja ka nisur dhe ky vogëlush ka nevojë për lutjet tona. / Ju ftojm ta shtypni reklamën për pamje EKSKLUZIVE