Rrëfen Shqiptarja ne Suedi: E dija se me tradhtonte Burri, i tregova Vjehrrës ajo me tha “ Nuk u banë kiameti, pak po ta bajka”

Përshëndetje jam një vajzë 28 vjeçare e martuar ne Suedi, unë para disa muajve e kam hetuar se burri po me tradhtonte, dhe vendosa me i tregu vjehrrës por nuk mujta me besu nga ajo qe tha.

I tregova vjehrrës për problemin qe nuk po me len me flejt tash e disa muaj, por ajo me tha se “Nuk koka bën kiameti qe te paska tradhtu burri, sen spo bajka, burrat qeshtut e kanë”

Unë mbeta e hutuar dhe nuk dita çka me than ma, kum fol edhe me familjen ne Kosovë.

Unë i kam than edhe burrit për ketë, mirëpo ai nuk po e pranon kurrsesi.