Vjen Një Lajm Shumë I Mirë Për Simpatizantët E VV-Së E Sidomos Për Albin Kurtin

Teologu Mustafë Bajrami përmes një postimi në Facebook ka treguar se rastësisht i hyra një ‘operacioni detektiv’ në Facebook.Bajrami i cili javë më herët i është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje, ka thënë fjalë të mëdha për Kurtin.
Ai e ka renditur Kurtin njërin prej dhjetë liderëve më të pëlqyer në botë.

“Përnjëmend fenomen i paparë edhe në këtë rrafsh. Me afër 100,000 like për 24 orë, Albin Kurti po del të jetë ndër dhjetë liderët më të pëlqyer në botë. Postimet e tij dhe të tjerat rreth tij pëlqehen më shumë se edhe të liderëve të vendeve me popullsi më shumë se 30 milion banorë”, shkruan ai.

Postimi i plote:

Rastësisht i hyra një ‘operacioni detektiv’ në Facebook. Thash të shoh sa like marrin liderët botërorë në postimet e tyre, sa marrin postimet rreth tyre, dhe cili është më i forti.Mbeta pa tekst.Përnjëmend fenomen i paparë edhe në këtë rrafsh. Me afër 100,000 like për 24 orë, Albin Kurti po del të jetë ndër dhjetë liderët më të pëlqyer në botë. Postimet e tij dhe të tjerat rreth tij pëlqehen më shumë se edhe të liderëve të vendeve me popullsi më shumë se 30 milion banorë.

Veç Merkel e Gjermanisë, Johnson i Britanisë, Erdogan i Turqisë, Jacinda Ardern e New Zelandës, Trudeau i Kanadasë e ndonjë tjetër po mirrnin më shumë.Rast studimor që do analizë të thellë. Rast i papërsëritur ndër shqiptarët kur është fjala për lidhjen kaq të ngusht mes liderit dhe popullit të tij…!Zoti i shtoftë edhe Like-t edhe këtë dashuri…!