Gëzim Kelmendi: Gratë duhet të punojnë 4 orë dhe të paguhen për 8 orë

Gëzim Kelmendi: Gratë duhet të punojnë 4 orë dhe të paguhen për 8 orë

Kandidati për deputet, Gëzim Kelmendi nga partia FJALA, i ftuar në DebatPernime tha se gratë duhet të punojnë me ora të përgjysmuar dhe të paguhen për honorarin e plotë.

Gjithashtu, Kelmendi ka thënë se 6 mujori i dytë i pushimit të lehonisë duhet të paguhet nga shteti.