Katerina Karavatou gazetarja shumë e njohur ndau lajmin e hihdur mes Emisionit!

Prezantueses greke Katerina Karavatou i ndodh e papritura gjatë moderimit të emisionit “Çfarë thua tani” në televizionin Mega. Ajo ka marrë lajmin e hidhur që nëna e saj ka ndërruar jetë, ndërsa është detyruar të largohet dhe të ndërplresë emisionin.

Por pas një pause të shkurtër, drejtuesit e televizionit morën përsipër që ta përfundojnë atë, duke shkruar: Jemi kthyer.

Katerina jonë për disa arsye personale, serioze, familjare u desh të largohej dhe nuk do të jetë me ne për pjesën tjetër të emisionit. Por ne jemi këtu me ju për të vazhduar rrje.dhën normale”.