Kush është gruaja e këtij burri, shumë nga ju gabojnë

Kush është gruaja e këtij burri, shumë e lehtë ta gjesh por edhe shumë gabojnë ;-). Zgjidhja e enigmave na ndihmon në përmirësimin e proceseve tona njohëse, forcon lidhjet midis qelizave të trurit si dhe përmirëson kujtesën, ne te njejten kohe jane dhe shumë argëtues!

Pra, duke zgjidhur enigma, ju në thelb po qelloni 2 zogj me një gur. Sot kemi zgjedhur një enigma teper interesante dhe të vështirë, ku duhet të përdorni logjikën dhe t’i kushtoni rëndësi detajeve.

Merrni kohë dhe kënaquni. Kush është gruaja e këtij burri, shumë e lehtë ta gjesh por edhe shumë gabojnë 😉