Njihuni me mjekun nga Kosova i cili po shëron sëmundjen e ‘Sheqerit’ për 1 ditë

LAJM FAN TASTIK PËR TË SMURT ME DIAB3T Kiryrgu nga Kamenica Arber Morina ka sjell Risi shk3ncore në Kirurgjinë Matabolike, permes nje postimi në facebook ka njoftuar se Diabeti dhe Obeziteti tashmë sher ohen për jetë sisht me 99% sukses.

Ja postimi i plotë: – DIA BETI MELLITUS TIP-2 – ( Ins ulinë dhe JO Insuli novartës), ose Smunja e “ SHEQ3RIT” – OBEZITETI MORBID, Trashja mbinormale TASHME SHER0HEN PER JETESISHT me nje teknike Minimale Invazive me 99% SUKSES… LAMTU MIRE INSULINES, dhe Te gjitha MJ3 KIMEVE dhe KOMPLIKACIONEVE nga DIAB3TI…

Pasij3ntet dhe Familjaret e tyre te interesuar te me lajm3 rohen ne nr t1m personal:

+38349600022 “ Jeta eshte NJE, dhe shume e BUKUR, Jeto jeni ate me sa me pak komplikacione te mundeshme”