Shkencëtarët: Pritet Tërmet I Madh Që Do Të VDESlN 40 MiIionë Njerëz

Shkencëtarët: PRlTET tërmet i madh që do të VDESlN 40 miIionë njerëz

Tërmetet janë dukuri natyrore që në pak raste parashikohen, por një shkencëtar ka paralajmëruar për një tërmet të fuq1shëm“40 milionë njerëz do të vd3 sin nga një tërmet i fuqishëm, i cili do të ndajë kontinentet, duke ndryshuar formën e planetit tonë për gjithmonë”

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP