Shpirti i njeriut para se të vijë në Tokë, Pse kurr nuk bëhet kjo pyetje? Ja PËRGJIGJA

Shpirti i njeriut para se të vijë në Tokë, Pse kurr nuk bëhet kjo pyetje? Ja PËRGJIGJA

Ne videon me poshte tregohet e verteta mbi shpi rtat e njerezve dhe ekzistencen para se te vijne ne kete bote, ligjerata eshte e publikuar ne kanalin zyrtar te Elvis Nacit ku tregon disa hadithe per njerezit dhe shpirtat.

Per me shume ndiqeni videon: