Spanja në gjendje Kritike: Shkatrrim total i spanjës, vendi ësht shëndruar në ferr nga gurët e zjarrta

Spanja në gjendje Kritike: Shkatrrim total i spanjës, vendi ësht shëndruar në ferr nga gurët e zjarrta

Spanja në gjendje Kritike/ Shkatrrim total i spanjës, vendi ësht shëndruar në ferr nga gurët e zjarrta.

Spanja esht goditur teper rende nga vullkani pothuaj se nje muaj radhazi nuk esht ndeperrer shperthimi, nje teritor te madh te spanjes ka shkatrruar dhe qe toka ka humbur formen e tokes esht shendruar, shiko videon me posht