Detaje të reja / A do mbyllet vendi javën tjetër? Vjen lajmi zyrtar nga Ministria..

A do mbyllet vendi javën tjetër? Vjen lajmi zyrtar nga Ministria..

Zv/ministrja e Shën detë sisë, Eugena Tomini tha se po diskutohet për ndryshim dhe kufizim të orës policore, teksa në lojë janë variante të ndryshme.

EUGENA TOMINI: Sigurisht që masat, nëse ka qenë një lloj sensibilizimi edhe për maskën, edhe për protokollet e sigurisë, ka qenë marrëveshje ndërgjegjësimi mes strukturave dhe institucioneve monitoruese. Nëse nuk do shihet ky zbatim i protokollit, do të ndërveprohet me gjo ba administrative ndaj tyre. Nëse nuk do të kenë efekt, është pika e fundit drejt kuf iz imeve.

PYETJA: Mund të shkohet tek ndryshimi i orës poli core?

EUGENA TOMINI: Mund të kemi kufizim të orës policore, me variante të ndryshme.

Përgjigja shë nde tës ore është në situatë alerti. Pra për t’i shërbyer çdo qytetari që ka nevojë. Peshojnë të dyja krahët.