Mahniten Arkeologet ! Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve (Video)

Mahniten Arkeologet ! Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve

Ne Gusht te vitit 2019 ne fshatin jush te mirdites u zbulua nje pllak e gurt e mbushur me simbole e realizur shum vite me par . zbulimi mahniti jovetem arkeologet por mahniti edhe historianet dhe njerezit e thjesht per me shum ndiq3ni vide0n me p0sht per me shum !

Shihni videon: