Pas një sëmundje të shkurtër Vd es shqiptari 28 vjeçar , mos kalo pa ngushëllime (EMRI MBIEMBRI)

Pas një sëmundje të shkurtër Vd es shqiptari 28 vjeçar , mos kalo pa ngushëllime (EMRI MBIEMBRI)

Njoftimin për vde kjen e tij e ka dhënë përmes një postimi në facebook, i afërmi i tij, Arianit Jeliqi.

Ai ka treguar për personalitetin e Lorikut e poashtu ka shprehur dhimbjen e madhe për humbjen e tij.

Njoftimi i plotë nga Jeliqi:

Të ALLAHUT jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi.
Sot në moshën 28 vjeçare ndër roj jetë djali i dajës tim, vllau im, ma i miri prej neve Lorik Morina.

ALLAHU të shpërbleftë me xhennet vllau jem.

Nuk do të harroj kurr, të du shum❤️